Algemene Voorwaarden

Gaia zilveratelier

Gaia sieraden


Terug

 

 

Algemene Voorwaarden

Product omschrijvingen:
Ik probeer om mijn producten zo nauwkeurig mogelijk te omschrijven. Ik garandeer echter niet dat mijn omschrijvingen accuraat, compleet, betrouwbaar of foutloos zijn. Als een gekocht product niet voldoet aan de beschrijving is uw enige mogelijkheid om het ongebruikt terug te sturen.

Mogelijke kleurafwijkingen:
Houd er a.u.b. rekening mee dat de kleuren op uw beeldscherm in geringe mate af kunnen wijken van de kleuren van het eigenlijke product.

Retournaties:
Werk dat in opdracht gemaakt is door mij, zoals bijvoorbeeld een op maat gemaakt sieraad, een andere vormgeving , een andere steen of parel, ‘kortom, ‘werk in opdracht’, kan NIET geretourneerd worden. Oorbellen kunnen om hygiëne redenen niet worden geretourneerd. Overige retournaties worden mogelijk volledig terugbetaald (exclusief verzendkosten), mits de producten worden teruggestuurd binnen veertien dagen; onbeschadigd, in de originele, geopende verpakking en met een kopie van de factuur. Twee weken na aflevering worden retournaties niet meer geaccepteerd.
Voor retournaties dient u vooraf contact op te nemen met mij, de eigenaresse van Gaia Zilveratelier / Gaia sieraden / Steen-Art.

Claims voor schade en verlies van verzonden pakketten:
Alle items die gekocht worden van www.gaiasieraden.nl zijn deel van een zogenaamd ‘verzend-contract’.  Mijn verantwoordelijkheid voor het leveren van goederen is voldaan wanneer het afgeleverd is bij de ‘bezorg-service’.  Alle claims voor beschadigingen of verlies zullen gemaakt moeten worden bij de desbetreffende bezorgings-service. Mocht uw pakket beschadigd of verloren zijn, licht mij dan in zodat ik u kan assisteren bij het proces van een dergelijke claim.

Privacy:

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. In de hele EU geldt dan dezelfde privacywetgeving. Dit gaat onder andere over het bewaren en beschermen van persoonsgegevens en het zorgvuldig daarmee omgaan.


Het is mijn beleid om uw internet privacy te respecteren. Als u aangeeft dat u geen nieuwsbrieven wilt ontvangen zal ik u deze niet e-mailen. Gaia Zilveratelier / Gaia Sieraden / Steen-Art zal haar klantenlijsten niet publiceren en doorverkopen aan internet handelaars, lijstmakelaars of andere marketing organisaties.
Uw gegevens naam, e-mailadres, etc. worden opgeslagen in mijn bestand. Deze gegevens worden geregistreerd om u gericht informatie en aanbiedingen van Gaia Zilveratelier / Gaia Sieraden/ Steen-Art toe te sturen. Enkel voor dit doel zullen uw gegevens gebruikt worden. Uw gegevens zullen niet doorgespeeld worden aan derden. Gaia Zilveratelier / Gaia Sieraden Steen-Art draagt er zorg voor dat uw gegevens veilig opgeslagen worden en blijven.
Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf wilt afmelden voor de communicatie vanuit Gaia Sieraden, kunt u een e-mail sturen aan info@gaiasieraden.nl


Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Als een bestelling wordt gedaan, hebben we  naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. Bent u  aangemeld voor onze nieuwsbrief dan wordt het e-mailadres ook gebruikt om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties.

Webhosting- en emaildiensten worden verzorgd door Hostnet.nl en ook deze partij gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Hostnet.nl is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.

Privacy verklaring: klik hier

Auteursrechten (copyright):
Al mijn producten zijn auteursrechtelijk beschermd. Mijn originele ontwerpen en fotografie vallen onder het auteursrecht en worden dus beschermd door de Nederlandse wet.
Auteursrechten staan ook wel bekend als copyrights. Dit zijn de rechten van de maker (of een persoon/bedrijf die eventueel het recht verkrijgt van de originele maker) van een werkstuk in literatuur, kunst of wetenschap die bepaalt waar en wanneer zijn/haar werk openbaar gemaakt wordt of verveelvoudigd
.

Website auteursrechten (copyright):
Alle afbeeldingen en teksten op deze website vallen onder het auteursrecht van Gaia Zilveratelier / Gaia sieraden /Steen-Art en van de bedrijven met wie Gaia Zilveratelier / Gaia sieraden/ Steen-Art nauw samenwerkt. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming foto’s en teksten die eigendom zijn van Gaia Zilveratelier / Gaia sieraden/Steen-Art te reproduceren voor commercieel gebruik. De bundeling van het werk op deze website is exclusief eigendom van Gaia Zilveratelier / Gaia sieraden/ Steen-Art en samenwerkende bedrijven, deze vallen dan ook onder de auteursrechtelijk bescherming van de Nederlandse wet.

Copyrights op ontwerpen van Sieraden en Kunst:
Ik hoop dat de kunst en sieraden die ik tentoonstel op deze website een inspiratiebron voor u zullen zijn. Toch wil ik u benadrukken dat het werk beschermd wordt door copyrights van de ontwerpers of van Gaia Zilveratelier / Gaia sieraden / Steen-Art. Het werk mag niet gekopieerd worden voor commercieel gebruik zonder onze expliciete toestemming.

Toegang tot de site:
Gaia Zilveratelier / Gaia sieraden/ Steen-Art geeft u beperkte toestemming voor toegang en persoonlijk gebruik van deze site. Downloaden is niet toegestaan (tenzij het eenmalig uitprinten van de web pagina’s als referentie). Commercieel gebruik of aanpassingen van materiaal of delen ervan zijn niet toegestaan, tenzij u een expliciete toestemming heeft van Gaia Zilveratelier / Gaia sieraden / Steen-Art.
Het is toegestaan om te linken naar de homepage van Gaia Zilveratelier / Gaia sieraden/Steen-Art, mits de link Gaia Zilveratelier / Gaia sieraden/Steen-Art, haar artiesten, of haar producten en service niet in een kwaad daglicht stelt met betrekking tot valse, misleidende of geringschattende opmerkingen.

Ontkenning, Jurisdictie en Wijzigingen:
Gaia Zilveratelier /Gaia sieraden/ Steen-Art geeft geen verklaringen of garanties betreffende de werking, inhoud, materialen en producten die worden getoond op deze site. Het gebruik van deze site is in feite op eigen risico.
We garanderen niet dat emails of andere communicaties die van deze websites afkomstig zijn virusvrij zijn of schadelijke componenten bevatten. We zijn niet aansprakelijk voor enige schade die afkomstig kan zijn na gebruik van deze site.


Wanneer u Gaia Zilveratelier / Gaia sieraden/ Steen-Art bezoekt of een bestelling plaatst, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van deze site.
Wij behouden ten alle tijden het recht om veranderingen aan te brengen aan onze site, ons beleid en onze algemene voorwaarden.

Identiteit ondernemer:

Gaia Zilveratelier ,Gaia sieraden en Steen-Art (allen zijn één en hetzelfde bedrijf ).

Eigenaresse:  Joke Oomen

Telefoonnummer: 040 - 7872883

E-mailadres: info@gaiasieraden.nl

Btw-id : NL001529541B56

KvK-nummer: 17208090

 

Deze algemene voorwaarden hebben tot doel tussen partijen duidelijkheid te creëren met betrekking tot de voorwaarden waaronder de overeenkomst tussen U en Gaia Zilveratelier / Gaia sieraden / Steen-Art tot stand komt, alsmede onder welke condities de verdere uitvoering van de overeenkomst plaatsvindt. De overeenkomst tussen Gaia Zilveratelier / Gaia sieraden/ Steen-Art en een consument komt tot stand door middel van aanbod en aanvaarding. Partijen komen overeen dat op alle overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, het Nederlandse recht van toepassing is.