Huis reinigen set klein – smudgen

 9,50 incl. btw

Huis reinigen set klein – smudgen : Deze set bestaat uit een kleine Abalone schelp, een zakje witte salie en drie kleine Palo santo sticks.

  • Bestelcode: B46
  • Grote Abeloneschelp van +/-  11 x 10 cm
  • een zakje witte salie
  • een zakje 3 Palo santo sticks
  • De foto is een voorbeeld. Je krijgt een gelijkwaardig product.
  • De set kan per brievenbusdoosje worden verzonden.
  • Alle foto’s zijn gemaakt door © Gaia sieraden.

Witte salie en Palo santo sticks zijn ook los verkrijgbaar.  Kijk bij buideltjes en setjes.

Artikelnummer: B46 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Huis reinigen set klein – smudgen

De rook van smudge sticks, smeulende bundeltjes gedroogde kruiden, wordt al eeuwenlang gebruikt in allerlei rituelen. Er er blijkt daadwerkelijk iets te veranderen in ons huis en lijf als we de sticks hun werk laten doen.

We steken een bundeltje met kruiden als (witte) salie, lavendel, rozemarijn, cederhout of Palo Santo – heilig hout – aan om een (nieuw) huis mee te reinigen of bijvoorbeeld een geboorte of huwelijk te vieren. Anderen zetten de geurige rook in om zichzelf een spirituele oppepper te geven of als hulpmiddel om in het hier en nu te komen.

Vooral in de strijd tegen depressieve gevoelens, woede, angst, frustratie, wrok en verdriet. Het aroma van salie, bijvoorbeeld, zorgt ervoor dat er meer zuurstof naar je hersenen gaat, waardoor je beter kunt ontspannen.

Palo santo heeft een warme, zoete, zachte geur die stemmingsbevorderend werkt.
De geur is rustgevend en brengt een vredige,warme atmosfeer. Bij depressie, spanning en negatieve gevoelens brengt Palo santo rust. Positieve gevoelens worden gestimuleerd.

Voor meer informatie kijk bij info en weetjes – smudgen

Ga naar de bovenkant