Tanzien aura kwarts hanger

 8,95 incl. btw

Tanzien aura kwarts hanger.  (zonder ketting).

Tanzien aura kwarts lost emotionele blokkades op en vervangt deze door onvoorwaardelijke liefde. Hij heeft een kalmerende en vredige uitwerking. Het is een fijne ondersteunende steen voor mensen die kampen met depressies.

  • Het zilverkleurig hangoog is nikkelvrij.
  • Bestelcode: 2-2246
  • Lengte van de hanger is 3 cm. incl.hangoog
  • Klik bij opties voor een hanger van je keuze.
  • De hanger wordt per briefpost verzonden.
  • Alle foto’s worden door © Gaia sieraden gemaakt.
Artikelnummer: 2-2246 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Tanzien aura kwarts hanger

Tanzien aura kwarts hanger is een hoogwaardig kristal bedekt met goud en indium en andere metaaloxiden. Dit proces gebeurd op een natuurlijke manier in een kamer onder druk bij hoge temperatuur. Energetisch zijn deze aura soorten zeer krachtig door de versterkende energie van de metalen.

Door dit proces worden de energieën van de stenen en metalen gecombineerd  waardoor je de verschillende werkingen van de verschillende aura’s krijgt. Energetisch zijn deze aura soorten zeer krachtig door de versterkende energie van de metalen. Ze hebben een zeer hoge en fijne trilling.

Tanzien aura kwarts is een sterk inzichtgevende steen zodat je je kunt richten op de juiste weg in het leven. Het is een steen die spirituele troost geeft en zich afstemt op de keel-, derde oog- en kruinchakra.

Voor meer informatie kijk bij werking edelstenen

Extra informatie

Kies model

Hanger 3, Hanger 1, Hanger 2

Ga naar de bovenkant