Calciet bol geel

 7,50 incl. btw

Calciet bol geel in een leuke geschenkverpakking: Geslepen gele calciet bollen zijn prachtige stenen om cadeau te geven aan vrienden, familie en natuurlijk jezelf.

Je kunt de bol bij je dragen in je tas, of broekzak. Je kunt ze ook op je nachtkastje, werkplek of altaar leggen. De stenen geven hun beschermende energie af in je huis en in jouw energieveld.

  • Bestelcode: B35
  • De foto is een voorbeeld. Je krijgt een vergelijkbare bol.
  • De bol heeft een Ø van  3 cm.
  • De bol wordt geleverd in een leuke geschenkverpakking
  • plus een kaartje met de beschrijving van de werking van de stenen.
  • De bol kan per  brievenbuspakje worden verzonden.
  • Alle foto’s worden door © Gaia sieraden gemaakt.
Artikelnummer: B35 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Calciet bol geel

Mooie geslepen en gepolijste gele calciet bollen. Deze bollen zijn mooi glad en glanzend, zonder scherpe randjes. De steen kan in de hand worden vastgehouden en rondgedraaid, door het contact met de huid van de hand heeft de steen een rustgevende invloed en kan het zijn krachten laten uitoefenen.

Gele calciet maakt zonnig en positief, geeft levensmoed en warmte Helpt bij genezing van lichaam en emotionele wonden. Steunt bij eenzaamheid en verdriet en helpt mensen weer levensvreugde te ervaren. Gele calciet stimuleert en ontlaadt de zonnevlecht waardoor hij rust brengt.

Kijk voor meer uitleg bij werking edelstenen.

Edelstenen en mineralen werken altijd ondersteunend, maar ze zijn geen vervanging voor medicatie of therapie. Daarom bij klachten altijd eerst je huisarts raadplegen.
Copyright© : Alle foto’s zijn gemaakt door- en eigendom van- Gaia Sieraden. Foto’s mogen niet worden gebruikt of gekopieerd zonder schriftelijke toestemming van Gaia sieraden.
Ga naar de bovenkant