Zilveren oorbellen met tijgeroog en parel

Uitverkocht

Mooie unieke oorbellen van mat gepolijst Tijgeroog bolletje van 10 mm Ø met zoetwater pareltje aan een zilveren staafje. De zilveren pin heeft een leuk bloempje aan de onderkant.

Deze oorhangers zijn verkocht ♥

Ook deze oorbellen natuurlijk handgemaakt in eigen atelier.

De oorbellen hebben een lengte van 7 cm. incl. zilveren brisuur.

Bestelcode: 2248

Je krijgt de oorbellen van de foto.

De oorbellen kunnen als briefpost worden verzonden.

 

Artikelnummer: 2248 Categorie:

Beschrijving

Zilveren oorbellen met Tijgeroog en parel.

Tijgeroog geeft vitaliteit, kracht en zelfvertrouwen.De steen versterkt je eigenwaarde en helpt je om minder zelfkritiek te hebben. Hij beschermt tegen negatieve invloeden en energie. Tijgeroog zorgt dat je wat assertiever wordt en helpt je om je talenten te ontdekken.

Bij depressies kan tijgeroog je echt je steunen . Fysiek heeft hij een ontkrampende werking en verwarmt je spieren. Het is een beschermende steen. Door het dragen van de oorbellen ontvang je de energie van de Tijgeroog.

De zachte en zuiverende energie van parel brengt rust, vrede en verlichting. De zuiverende werking heeft niet alleen betrekking op het lichaam maar ook op de geest en ziel. Het helpt je om stress en negatieve emoties, zoals boosheid en schuldgevoelens los te laten. Laat de tranen maar komen. Het brengt je emotioneel terug in balans.

Voor uitleg materialen kijk bij werking Edelstenen.

Ga naar de bovenkant