Aura kwarts

Aura kwarts is een hoogwaardig kristal bedekt met goud, zilver, titanium, niobium en andere metaaloxiden. Dit proces gebeurd op een natuurlijke manier in een kamer onder druk bij hoge temperatuur. Deze laag is permanent en kan er niet afgewassen worden.

Door dit proces worden de energieën van de stenen en metalen gecombineerd. Energetisch zijn deze aura soorten zeer krachtig door de versterkende energie van de metalen. Ze hebben een zeer hoge en fijne trilling.

Angel Aura kwarts

Angel Aura kwarts is bergkristal met een laagje van o.a. platina en zilver waardoor er mooie regenboogkleuren ontstaan.

De steen helpt je om een krachtige verbinding te maken met het Engelenrijk en geeft je spirituele inzichten en kennis. Je kunt deze steen goed gebruiken bij het onderzoeken van vorige levens of om inzicht te krijgen in je spirituele doel. Het is een krachtige reiniger van lichaam en geest en verlost je van negativiteit. De steen straalt rust en vrede uit en verminderd stress en verlost je van spanningen.

Golden Aura kwarts

Golden Aura Kwarts is Bergkristal met een permanent laagje Iridium met Goud waardoor er prachtige iriserende gouden kleuren op het kristal ontstaan. Het geeft een meerwaarde aan energie van Bergkristal

Golden aura kwarts helpt je jezelf te zijn en van jezelf te houden zoals je bent. Hij geeft je wilskracht, zelfvertrouwen en maakt je optimistisch. Hij helpt je om goed voor jezelf te zorgen en om niet over je grenzen te gaan. Het is de steen van de zonnevlecht chakra en heeft een positieve werking op het hart, de longen, de maag, de spijsvertering en het zenuwstelsel.

Aqua Aura kwarts

Aqua aura kwarts is bergkristal behandeld met goud. Dit geeft de steen naast de werkingen van de bergkristal dus nog additionele krachten. Het is een sterke geneeskrachtige en beschermende steen. Hij reinigt de aura maar heelt ook de gaten in het energieveld. Deze kunnen ontstaan zijn door traumatiserende ervaringen of na verslavingen of ernstige psychische aandoeningen.
Aqua aura kwarts beschermt je tegen negatieve energieën, invloeden of mogelijk zelfs spirituele of psychische aanvallen. Hij versterkt je innerlijke kracht.

Roze Aura kwarts

Deze edelsteen zendt een zachte frequentie uit van healing, lichtheid en vrolijkheid. De brug tussen persoonlijkheid, dagelijks bewustzijn en de ziel wordt verstevigd, waardoor alle facetten van jezelf elkaar kunnen gaan versterken en laten stralen.

Roze Aura kwarts verbindt je met het engelenrijk en je beschermengelen. Een geschenk van onvoorwaardelijke liefde voor jezelf te geven en een krachtige verbinding te maken met universele liefde. Het verbetert je humeur en brengt rust en vrede.

Tanzien Aura kwarts

Tanzien Aura kwarts is een fijne ondersteunende steen voor mensen die kampen met depressies. Het is een sterk inzichtgevende steen zodat je je kunt richten op de juiste weg in het leven. Het is een steen die spirituele troost geeft en zich afstemt op de hogere kruin chakra’s. TanzienAura kwarts lost emotionele blokkades op en vervangt deze door onvoorwaardelijke liefde.

Tanzien Aura kwarts bevordert een open geest en helpt je open te staan voor spirituele ontmoetingen en ervaringen.
Helpt bij huidproblemen,  bij koorts, griep en is goed voor de ogen.

Edelstenen en kristallen werken enkel ondersteunend en zijn nooit een vervanging voor therapie.
Raadpleeg daarom bij klachten altijd je huisarts.