Rutielkwarts

Rutielkwarts is een opbeurende en kalmerende steen. Het geeft hoop, bevordert oprechtheid, onafhankelijkheid en eigenliefde. Het werkt stemmings verbeterend en is dus erg geschikt voor depressies. De steen kan ook goed in crisissituaties gedragen worden en vermindert angst en bezorgdheid. Rutielkwarts beschermt tegen negatieve energie, stimuleert het herstellend vermogen van het lichaam en heeft een positieve werking op chronische ziektes en problemen aan de ademhalingswegen (astma, chronische bronchitis). Tenslotte zorgt het voor een rechte lichaamshouding. Rutielkwarts opent de aura en bevordert de genezing.

Heel goed voor de zonnevlecht, want Rutielkwarts brengt je de kracht van de zon en helpt je meer in je eigen kracht te komen. De steen geeft geestelijke vrijheid en maakt je bewust van je levensdoelen. Hij helpt je de gevolgen van vroegere daden te begrijpen en helpt je bij het plan van het huidige leven.

Het zoekt de kern van oorzaken en gevolg van vroegere daden en leert deze te begrijpen en helpt dan ook van richting te veranderen indien nodig.

Menu werking edelstenen
Producten Rutielkwarts